Bergstrøm

Mine 5 favorittkontoer på Instagram

1. A Color Story
At A Color Story faktisk har laget og selger en app er nesten umerkelig i deres Instagramkonto. Innholdsmarkedsføringen deres er så relevant at fargeekspertise og tjeneste går hånd i hånd. Når en merkevare virkelig hjelper brukeren med å finne relevant informasjon som øker deres livskvalitet - slam dunk med innholdstrategi!

2. Maersk Lines
Maersk er et utrolig godt eksempel på at absolutt alle bransjer kan knekke koden med innholdsmarkedsføring. Som shippingbedrift skulle man jo tro at det var lite interessant å melde rundt identiske containere som ligger i ro på et skip, men så feil kan man ta. Maersk gjorde et sjakktrekk - nemlig å ta naturbilder til Instagram fra båtene som shippet containerne.

3. KOKS
KOKS er en færøyisk michelin-restaurant. Denne kontoen er et så utrolig godt eksempel på hvordan man kan illustrere hele produktets reise fra begynnelse til slutt. KOKS tar deg med på høsting av muslinger, tar nydelige naturbilder av sine færøyiske omgivelser og lar deg bli med inn i restauranten.

4. Present & Correct
Kontorartikler av alle slag finner du hos Present & Correct i London. Geometriske stilleben og typisk britisk humor definerer deres sjarmerende og gjennomførte innholdsstrategi.

5. Mansur Gavriel
Mange kjenner nok til dette veskemerket som har blitt veldig populært i Norge de siste årene. Mens profilene jeg har listet over er relativt produktorienterte (de forklarer et produkt eller en tjeneste) er Mansur Gavriels konto en reise i visuell perfeksjon. Kontoen er inspirerende fordi M.G har skapt sitt eget symbolunivers gjennom fotografiets formspråk og fargebruk.

Er du interessert i å videreutvikle din bedrifts Instagramkonto? Ta kontakt for rådgivning eller workshop i kreativ innholdsproduksjon.